PSV - FC Emmen

FC Emmen gaat op bezoek bij koploper PSV in Eindhoven. Het is voor het eerst dat de twee clubs elkaar treffen in competitieverband.

SCROLL, SWIPE OF DRUK OP DE SPATIEBALK OM DOOR TE GAAN

'12 - GOAL PSV

FC Emmen voetbalt de eerste tien minuten redelijk mee, maar krijgt toch een snelle goal om de oren. Gaston Pereiro is de doelpuntenmaker.

'23 - PSV ontsnapt aan rood

Jorrit Hendrix komt goed weg. De middenvelder had al geel en maakt een fikse overtreding op Glenn Bijl. De VAR kijkt het moment terug, maar Nijhuis houdt de kaarten deze keer op zak.

'29 - Luuk de Jong met de 2-0

FC Emmen verdedigt zwak en daar profiteert PSV van. Luuk de Jong kopt de 2-0 binnen. Het zou weleens een lange avond voor de Emmenaren kunnen worden.

'42 - 3-0 en ook 4-0 voor rust

PSV slaat voor rust nog twee keer toe. Eerst kopt Luuk de Jong binnen uit een corner, ruim vijf minuten later kan Gaston Pereiro de 4-0 binnenschieten.

'79 - PSV maakt 5-0

Na een gezapig begin van de tweede helft wordt het toch nog 5-0 voor PSV. Guti profiteert als Emmen een hoekschop niet weggewerkt krijgt.

'85 - Bijna 5-1

Doelman Jeroen Zoet van PSV helpt Emmen bijna aan de eretreffer. Hij laat de bal door zijn vingers glippen, maar pakt 'm net voor de lijn terug.

'87 - Grootste nederlaag van het seizoen

PSV trakteert FC Emmen op de grootste nederlaag van dit seizoen tot nu toe. Lozano krult de bal langs Kjell Scherpen en zet de koploper op 6-0. En dat is ook de eindstand.